Your NOIR Moment

Share with us your best Noir products, routines and looks!
Hashtag #NoirSumberInspirasiWanitaย and get a chance to be featured in our Homepage!

Kelebihan Goji Berry di dalam Noir Vita Living
Berbagai manfaat goji berry tidak lepas dari kandungannya yang kaya nutrisi, mulai dari Vitamin A, Vitamin C, serat, hingga mineral seperti zat besi dan zinc. Goji berry juga popular dengan kepentingannya menjaga daya tahan tubuh, baiki jaringan dan sel, membantu pencernaan dan sebagai sumber energi tubuh badan. - Manfaat lain Goji berry ialah:
- Meredakan stress
- Meningkatkan kualiti tidur
- Bantu turun berat badan kerana goji berry membuat anda rasa kenyang lebih lama! - Menjaga kesihatan jantung
Jom dapatkan Noir Vita Living dari ejen/stokis berhampiran anda.
Harga: RM69
Isipadu: 60 tablets

Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
-
...

5 0

Manfaat snail mucin dalam Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula

Lendir siput dipercayai memiliki berbagai manfaat bagi kesihatan dan kecantikan kulit.
Kandungan antioksidan yang terpadat pada lendir siput dapat memberikan berbagai manfaat seperti menjaga kelembapan kulit dan mencegah kedutan di wajah. Selain itu, lendir siput juga menjaga kekenyalan kulit. Lendir siput diyakini mengandungi kadar antioksidan yang tinggi sehingga mampu meningkatkan produksi kolagen di kulit. Apabila kolagen kulit baik, maka kulit akan rasa lembab dan tidak tegang.
Jadi jom dapatkan Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula dari ejen/stokis berhampiran anda sekarang.

Harga: RM129
Isipadu: 30g

Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/

Ingat NOIR, Ingat Madammu.

#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

0 0

๐Ÿ’œNoir UV White jauh sekali persamaan dengan foundation lain๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ’ŽTiada perbandingan yang boleh di samakan seakanya. .
๐Ÿ’ŽWarna dan tekstur yang begitu berbeza dari foundation lain yang biasa dipasaran.
.
๐Ÿ’ŽTekstur nya sungguh lembut dan ringan dan tidak bercampuk serta serap ke kulit.
.
๐Ÿ’ŽKulit Glow serta merta dengan Noir UV White.
.
๐Ÿ’ŽKulit kelihatan segar dan bersih sepanjang hari dan didalam masa yang sama Noir UV White merawat kulit yang berjeragat , parut lama, kulit kusam, kulit kering, merata kan tona kulit, memutihkan kulit dan kulit berjerawat.
. ๐Ÿ’ŽDengan hanya beberapa sapuaan. Kulit anda GLOW serta merta. .
๐Ÿ’ŸKejelitaan anda bermula hari ini๐Ÿ’Ÿ
.
http://www.wasap.my//60125805001
.
#Noir #Noirgirls
#Teammiza
#noircameronhighlands
#InspirasiBersamaNoir
#NPPSelangor #Teamcikya
#TeamCikyaRare
#iAmabillionairesNoir
#Jutawan2020 #KKRJ
#BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
#kayabersamanoir
#covid19
#noirsayanganda #TogetherWeCare
#noirsunblockfoundation
...

0 0

Macam mana nak tahu produk itu sesuai dengan kita atau tidak?

Hi #NoirGirls!
Hari ini kita nak kongsikan cara untuk tahu sama ada kulit kita sesuai atau tidak dengan produk yang kita beli.
Kalau baru beli sesuatu produk, kita kena buat โ€˜patch testโ€™ dulu. Patch test bermaksud kita cuba produk itu dekat bahagian jawline. Apply sikit je tak perlu banyak. Dah apply, perhatikan dalam jangka masa 24-72 jam, kalau tak ada tindak balas, maksudnya produk tu sesuai dengan kulit muka. Kalau naik merah merah atau rasa gatal, maksudnya tak sesuai.
Produk yang bagus adalah bila kita buat patch test, produk tu tak beri efek yang negatif. Jangan lupa buat patch test sebelum guna apa apa produk.
Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
#stokisnoirsandakansabah
#noirteamborneo
...

3 0

Hai selamat petang semua... Jom buat scrub muka gunkan bahan yang ada dekt dapur sahaja... ๐Ÿ‘‰Gula
๐Ÿ‘‰serbuk teh
๐Ÿ‘‰air

Campurkan dan mulakn scrub pada muka..setelah selsai tgu dalam 5 minit atau 10 minit bagi die meresap... Lepas2 basuh sehingga bersih korang akan rasa kullit korang lembut je... Tip alami dari madammu erica baidury โ˜Žโ˜Žโ˜Ž.http://bit.ly/ikawhatsapp
.
Ingat NOIR, Ingat Madammu.

#Noir
#BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
#DropshipBatuGajah
#BatuGajahPerak
#TeamErinSuperb
#TeamNppSelangor
...

8 1

Membina Kolagen semulajadi Dengan Noir Vita Living
Tahukah anda yang badan kita ada kolagen tetapi berkurangan apabila umur kita semakin meningkat?
Jadi dengan mengamalkan Noir Vita Living, anda boleh tingkatkan kolagen yang makin berkurangan di dalam tubuh badan. Apabila kolagen dalam badan sudah di tingkatkan, ia juga mampu meningkatkan pertahanan sistem imuniti.
So jom dapatkan Noir Vita Living sekarang !! Harga: RM69
Isipadu: 60 tablets

WhatsApp Hana https://nadiadindaempire.wasap.my/ sekarang !! Ingat NOIR, Ingat Madammu.

#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita #Ayuraniagroup #Hananoirkulai #Noirkulai #Noirkotatinggi #Noirsenai #Noirskudai #Noirjohor #Noirjohorbahru
...

2 0

Macam mana nak tahu produk itu sesuai dengan kita atau tidak?

Hari ini kita nak kongsikan cara untuk tahu sama ada kulit kita sesuai atau tidak dengan produk yang kita beli
.
Kalau baru beli sesuatu produk, kita kena buat โ€˜patch testโ€™ dulu. Patch test bermaksud kita cuba produk itu dekat bahagian jawline. Apply sikit je tak perlu banyak. Dah apply, perhatikan dalam jangka masa 24-72 jam, kalau tak ada tindak balas, maksudnya produk tu sesuai dengan kulit muka. Kalau naik merah merah atau rasa gatal, maksudnya tak sesuai
.
Produk yang bagus adalah bila kita buat patch test, produk tu tak beri efek yang negatif. Jangan lupa buat patch test sebelum guna apa apa produk
.
Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/
.
Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

48 10

Assalamualaikum & salam sejahtera semua. Madam harap semua sihat ๐Ÿ˜ŠSeperti yang korang tahu account instagram madam kena hack bulan lepas dan sampai sekarang tak dapat lagi ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ โฃโฃ
โฃโฃ
So madam ambik keputusan untuk buat account baru. Sesiapa yang follow dekat account madam yang lama boleh unfollow dan follow account baru madam eriyca.baiduriโฃโฃโฃ
โฃโฃโฃ
Untuk meriakan pembukaan account baru madam, madam nak buat giveway ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ madam nak bagi duit raya advance sebanyak RM500. Hehehehe nak duit raya tak? Okay rules dia simple jer.โฃโฃโฃ
โฃโฃโฃ
1) Follow eriyca.baiduriโฃโฃโฃ
2) Tag 3 rakan korangโฃโฃโฃ
3) Share post ni dekat insta-story korangโฃโฃโฃ
4) Dan komen โ€œSaya dah follow madam ๐Ÿ’œโ€ โฃ
โฃ
Cukup 2000 komen madam akan pilih pemenang. Untuk menentukan pemenang madam akan pakai tools yang akan randomly pilih username.โ€จโ€จMudahkan? so apa tunggu lagi start tagging ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โฃ
.โฃ
.โฃ
#ladynoirmalaysia #madammu #noir โฃโฃโฃ
#beautifulblossomyou #noirsumberinspirasiwanita
...

692 678

Make up bercapuk...
Muka tak glowing..
Kulit muka kering.. Sedih kan๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”
Hilang mood kalau nak ke mana mana.. Pakai jerr face mist by Noir punya.. Selesai masalah..
Spray spray dah glowing..
Best ke best?

Jom dapatkan dari Kak Mimi๐Ÿ˜˜
.
๐๐จ๐ข๐ซ ๐๐ซ๐ž๐ฆ๐ข๐ฎ๐ฆ ๐‡๐š๐ฅ๐š๐ฅ ๐’๐ค๐ข๐ง๐œ๐š๐ซ๐ž
ยฐ๐๐„๐ŸŽ๐Ÿ•๐Ÿ‘ยฐ๐ŸŒน๐“š๐“ช๐“ด ๐“œ๐“ฒ๐“ถ๐“ฒ๐ŸŒน
๐๐จ๐ข๐ซ ๐–๐ก๐ž๐ซ๐ž ๐๐ž๐š๐ฎ๐ญ๐ฒ ๐๐ฅ๐จ๐ฌ๐ฌ๐จ๐ฆ๐ฌ
๐๐€๐๐ƒ๐€๐‘ ๐’๐”๐๐–๐€๐˜ ๐’๐”๐๐€๐๐† ๐”๐’๐‰
www.wasap.my//60182221677/NoirProduct
๐Ÿ“ฎPos Seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿš˜ COD Bandar Sunway Subang Jaya USJ Puchong
.
#Noir #Noirgirls
#NoirBandarSunway
#NoirSubangJaya
#NoirSubangJayaUSJ
#TeamNoirStokisShahAlam
#TeamCikdaAwesome
#AgentBandarSunwaySubangJayaUSJ
#InspirasiBersamaNoir
#NPPSelangor #Teamcikya
#TeamCikyaRare
#iAmabillionairesNoir
#Jutawan2020 #KKRJ
#BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
#NoirSayangAnda
#TogetherWeCare
...

4 0

Kelebihan Goji Berry di dalam Noir Vita Living
Berbagai manfaat goji berry tidak lepas dari kandungannya yang kaya nutrisi, mulai dari Vitamin A, Vitamin C, serat, hingga mineral seperti zat besi dan zinc. Goji berry juga popular dengan kepentingannya menjaga daya tahan tubuh, baiki jaringan dan sel, membantu pencernaan dan sebagai sumber energi tubuh badan. - Manfaat lain Goji berry ialah:
- Meredakan stress
- Meningkatkan kualiti tidur
- Bantu turun berat badan kerana goji berry membuat anda rasa kenyang lebih lama! - Menjaga kesihatan jantung
Jom dapatkan Noir Vita Living dari ejen/stokis berhampiran anda.
Harga: RM69
Isipadu: 60 tablets

Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
-
...

0 0

De bon matin ๐Ÿฆ‹
โ€”โ€”
#igersbnw #filmnoir #streetphotography #fashion #dark #shots #film #picoftheday #inspirasibersamanoir #gf #noirpurewhite #model #life #bwstyles #photographer #beauty #bwstyleoftheday #pick #paris #ig #white #noirphotography #noircosmetics #beautifulblossomyou #irox #photobw #instagram #noirsumberinspirasiwanita #crew #planet
...

480 11

Macam mana nak tahu produk itu sesuai dengan kita atau tidak?

Hi #NoirGirls!
Hari ini kita nak kongsikan cara untuk tahu sama ada kulit kita sesuai atau tidak dengan produk yang kita beli.
Kalau baru beli sesuatu produk, kita kena buat โ€˜patch testโ€™ dulu. Patch test bermaksud kita cuba produk itu dekat bahagian jawline. Apply sikit je tak perlu banyak. Dah apply, perhatikan dalam jangka masa 24-72 jam, kalau tak ada tindak balas, maksudnya produk tu sesuai dengan kulit muka. Kalau naik merah merah atau rasa gatal, maksudnya tak sesuai.
Produk yang bagus adalah bila kita buat patch test, produk tu tak beri efek yang negatif. Jangan lupa buat patch test sebelum guna apa apa produk.
Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

0 0

Noir UV White Foundation - 2 dalam 1
Selain kegunaan Noir UV White Foundation sebagai pelindung sinar UV daripada terkena kulit kita, ia juga sebagai makeup foundation.
Apabila kita dah apply Noir UV White Foundation ini, kita tidak perlu lagi membuang masa untuk apply foundation lain lagi. Mudah kan? UV White Foundation bukan saja bantu menghalang kulit kita dari terkena sinar UV, malah ia membantu sekatakan tona kulit, mengurangkan risiko kanser kulit dan menghalang kedutan pada wajah.
Jika #NoirGirls inginkan kulit yang sihat, jangan lupakan pemakaian Noir UV White Foundation.
Dapatkan Noir UV White Foundation dari ejen/stokis berhampiran anda.
Harga: RM69
Isipadu: 15ml

Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

5 0

Alhamdulillah stle da ke tangan tuan masing2....
Tq my custemer yang baru atau yang lama...yang masih setia dengn Noir... Siapa yang berminat boleh tekan di bawah... โ˜Žโ˜Žโ˜Ž.http://bit.ly/ikawhatsapp
.
Ingat NOIR, Ingat Madammu.

#Noir
#BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
#DropshipBatuGajah
#BatuGajahPerak
#TeamErinSuperb
#TeamNppSelangor
...

2 1

Kelebihan Goji Berry di dalam Noir Vita Living .
Berbagai manfaat goji berry tidak lepas dari kandungannya yang kaya nutrisi, mulai dari Vitamin A, Vitamin C, serat, hingga mineral seperti zat besi dan zinc. Goji berry juga popular dengan kepentingannya menjaga daya tahan tubuh, baiki jaringan dan sel, membantu pencernaan dan sebagai sumber energi tubuh badan
.
Manfaat lain Goji berry ialah:
.
- Meredakan stress
- Meningkatkan kualiti tidur
- Bantu turun berat badan kerana goji berry membuat anda rasa kenyang lebih lama! - Menjaga kesihatan jantung .

Jom dapatkan Noir Vita Living dari ejen/stokis berhampiran anda
.
Harga: RM69
Isipadu: 60 tablets
.
Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/
.
Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

28 8

.

Sedikit kata kata semangat dari Madammu ๐Ÿ’œ .

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
.
klik Link Stokis :
http://linktr.ee/noirstokispasirgudang
linktr.ee/noirstokispasirgudang

Any Inquiries๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โœ…Whtspp : 01165759800.
Link in my bio โฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธ.
โœ…Visit our Stokis โคต๏ธ
Noir Stokis Pasir Gudang
No 11 Jalan Seharum 5,
Taman Bukit Dahlia,
Pasir Gudang, Johor.
(blkg Proton Kulis Auto, bwh Wisma GRCH).
โœ…Contact Ejen #myironlady #ayuraniagroup yang berdekatan.
โœ…Worldwide shipping .

_
#AyuRaniaGroup
#noirstokispasirgudangjohor
#noir
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

1 0

Sebab kenapa perlu ada Noir Pure White Combo!
Hello #NoirGirls!
Tahu tak kenapa perlu ada Noir Pure White Combo? Bukan sahaja untuk putihkan kulit tau! Ada banyak sebab lain kenapa perlu amalkan Noir Pure White antaranya adalah kerana:
Boleh diamalkan walaupun mempunyai masalah kencing manis kerana ia tidak mengandungi gula tambahan.
Merawat penyakit kulit seperti eczema
Dapat memperbaiki sistem pencernaan
Membantu untuk mencukupkan keperluan nutrisi dan vitamin dalam badan.

Cara untuk amalkan Noir Pure White pun mudah je! Hanya perlu bancuh Noir Pure White ke dalam cawan yang diisi 200ml dan kacau sehingga sebati.
Noir Pure White Combo masih ada jadi dapatkan dengan segera whatsp sekarang
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Harga: RM299
Isipadu: 40 sachets

http://www.wasap.my/601151570885/0165520071/DmNoir

Ingat NOIR, Ingat Madammu.

#noir
#purewhite
#beautifulblossomyou #noirsumberinspirasiwanita
#noiragentlahaddatu
#teamliana
#noirteamBorneo
#iAmaBillionairesNoir
...

0 0

Manfaat snail mucin dalam Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula
.
Lendir siput dipercayai memiliki berbagai manfaat bagi kesihatan dan kecantikan kulit
.
Kandungan antioksidan yang terpadat pada lendir siput dapat memberikan berbagai manfaat seperti menjaga kelembapan kulit dan mencegah kedutan di wajah. Selain itu, lendir siput juga menjaga kekenyalan kulit. Lendir siput diyakini mengandungi kadar antioksidan yang tinggi sehingga mampu meningkatkan produksi kolagen di kulit. Apabila kolagen kulit baik, maka kulit akan rasa lembab dan tidak tegang
.
Jadi jom dapatkan Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula dari ejen/stokis berhampiran anda sekarang
.
Harga: RM129
Isipadu: 30g
.
Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/
.
Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

11 3

Pentingnya Gunakan Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula Sebagai Pelembap Untuk Kulit Wajah Setiap Hari

Penggunaan pelembap sangat penting. #NoirGirls mesti dah tahu kan tentang itu?
Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula ada banyak khasiat kepada kulit kita. Contohnya, snail secretion filtrate. Dekat Korea, ingredient ini sangat lah popular. Memang terbukti keberkesanan siput dalam skincare. Selain itu ada juga niacinamide, chamomilla flower extract, cucumber extract dan banyak lagi.
Untuk dapatkan kulit wajah yang lebih sihat, dapatkan Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula dari ejen/stokis berhampiran anda.
Harga: RM129
Isipadu: 30g .
Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

8 1
Navigation
Close

My Cart

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Login with Social Media

Already got an account?

Close

Categories

Open chat
Need Help?
Hello! Can we help you?