Your NOIR Moment

Share with us your best Noir products, routines and looks!
Hashtag #BeautifulBlossomYou, #wherebeautyblossoms, #NoirSumberInspirasiWanita and get a chance to be featured in our Homepage!

De bon matin ๐Ÿฆ‹
โ€”โ€”
#igersbnw #filmnoir #streetphotography #fashion #dark #shots #film #picoftheday #inspirasibersamanoir #gf #noirpurewhite #model #life #bwstyles #photographer #beauty #bwstyleoftheday #pick #paris #ig #white #noirphotography #noircosmetics #beautifulblossomyou #irox #photobw #instagram #noirsumberinspirasiwanita #crew #planet
...

480 11

Apa kebaikan Noir Advance Skin Repair (Acne Serum)? Nak tahu tak apa kebaikan Advance Skin Repair (Acne Serum) selain mematikan jerawat?

Antara kebaikan lain yang terdapat di dalam Advance Skin Repair (Acne Serum) ialah - Mengatasi masalah kulit berminyak
- Mengecilkan pori
- Pembentukan V shape pada wajah
- Mengurangkan biji kolestrol pada kulit

Nak dapatkan semua kebaikan di atas, jom dapatkan Advance Skin Repair (Acne Serum), lepas tu roll sahaja!
Dapatkan Noir Advance Skin Repair (Acne Serum) dari ejen/ stokis berhampiran anda.

Harga: RM89
Isipadu: 20ml

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

3 1

Noir UV White Foundation - 2 dalam 1
Selain kegunaan Noir UV White Foundation sebagai pelindung sinar UV daripada terkena kulit kita, ia juga sebagai makeup foundation.
Apabila kita dah apply Noir UV White Foundation ini, kita tidak perlu lagi membuang masa untuk apply foundation lain lagi. Mudah kan? UV White Foundation bukan saja bantu menghalang kulit kita dari terkena sinar UV, malah ia membantu sekatakan tona kulit, mengurangkan risiko kanser kulit dan menghalang kedutan pada wajah.
Jika #NoirGirls inginkan kulit yang sihat, jangan lupakan pemakaian Noir UV White Foundation.
Dapatkan Noir UV White Foundation dari ejen/stokis berhampiran anda.
Harga: RM69
Isipadu: 15ml

Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

4 0

Macam mana nak tahu produk itu sesuai dengan kita atau tidak?

Hari ini kita nak kongsikan cara untuk tahu sama ada kulit kita sesuai atau tidak dengan produk yang kita beli
.
Kalau baru beli sesuatu produk, kita kena buat โ€˜patch testโ€™ dulu. Patch test bermaksud kita cuba produk itu dekat bahagian jawline. Apply sikit je tak perlu banyak. Dah apply, perhatikan dalam jangka masa 24-72 jam, kalau tak ada tindak balas, maksudnya produk tu sesuai dengan kulit muka. Kalau naik merah merah atau rasa gatal, maksudnya tak sesuai
.
Produk yang bagus adalah bila kita buat patch test, produk tu tak beri efek yang negatif. Jangan lupa buat patch test sebelum guna apa apa produk
.
Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/
.
Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

37 7

Noir UV White Foundation - 2 dalam 1
Selain kegunaan Noir UV White Foundation sebagai pelindung sinar UV daripada terkena kulit kita, ia juga sebagai makeup foundation.
Apabila kita dah apply Noir UV White Foundation ini, kita tidak perlu lagi membuang masa untuk apply foundation lain lagi. Mudah kan? UV White Foundation bukan saja bantu menghalang kulit kita dari terkena sinar UV, malah ia membantu sekatakan tona kulit, mengurangkan risiko kanser kulit dan menghalang kedutan pada wajah.
Jika #NoirGirls inginkan kulit yang sihat, jangan lupakan pemakaian Noir UV White Foundation.
Dapatkan Noir UV White Foundation dari ejen/stokis berhampiran anda.
Harga: RM69
Isipadu: 15ml

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

1 0

Hai selamat petang semua... Jom buat scrub muka gunkan bahan yang ada dekt dapur sahaja... ๐Ÿ‘‰Gula
๐Ÿ‘‰serbuk teh
๐Ÿ‘‰air

Campurkan dan mulakn scrub pada muka..setelah selsai tgu dalam 5 minit atau 10 minit bagi die meresap... Lepas2 basuh sehingga bersih korang akan rasa kullit korang lembut je... Tip alami dari madammu erica baidury โ˜Žโ˜Žโ˜Ž.http://bit.ly/ikawhatsapp
.
Ingat NOIR, Ingat Madammu.

#Noir
#BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
#DropshipBatuGajah
#BatuGajahPerak
#TeamErinSuperb
#TeamNppSelangor
...

8 1

Dapatkan kulit cantik, gebu, sihat dengan Noir Pure White

Hi #NoirGirls!
Siapa kat sini nak sentiasa cantik, gebu, dan sihat luar dalam?
Jadi amalkan satu sachet sehari kalau nak semua tu! Kesan boleh dilihat seawal 14 hari dengan Noir Pure White.
Noir Pure White Combo masih ada jadi boleh dapatkan Noir Pure White Combo dari ejen/stokis berhampiran anda.
Harga: RM299
Isipadu: 40 sachets

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

7 0

Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula Kini Boleh Digunakan Pada Waktu Siang dan Malam

Sebelum ini, Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula disarankan untuk digunakan sebelum tidur. Setelah formula baru, kini Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Fomula boleh digunakan di waktu siang juga.
Jika anda mengalami masalah kulit berminyak, kulit berparut, kulit bertekstur dan tona kulit tidak sekata, bolehlah mencuba Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula kerana ia membantu mengawal pengeluaran minyak, melicinkan kulit, sekatakan tona kulit wajah dan mengecilkan pori.
Jom dapatkan Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula dari ejen/stokis berhampiran anda sekarang.
Harga: RM129
Isipadu: 30g

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

9 1

Apa kebaikan Noir Advance Skin Repair (Acne Serum)?
.
Nak tahu tak apa kebaikan Advance Skin Repair (Acne Serum) selain mematikan jerawat?
.
Antara kebaikan lain yang terdapat di dalam Advance Skin Repair (Acne Serum) ialah
.
- Mengatasi masalah kulit berminyak
- Mengecilkan pori
- Pembentukan V shape pada wajah
- Mengurangkan biji kolestrol pada kulit
.
Nak dapatkan semua kebaikan di atas, jom dapatkan Advance Skin Repair (Acne Serum), lepas tu roll sahaja! .
Dapatkan Noir Advance Skin Repair (Acne Serum) dari ejen/ stokis berhampiran anda
.
Harga: RM89
Isipadu: 20ml
.
Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/
.
Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

43 12

Membina Kolagen semulajadi Dengan Noir Vita Living
Tahukah anda yang badan kita ada kolagen tetapi berkurangan apabila umur kita semakin meningkat?
Jadi dengan mengamalkan Noir Vita Living, anda boleh tingkatkan kolagen yang makin berkurangan di dalam tubuh badan. Apabila kolagen dalam badan sudah di tingkatkan, ia juga mampu meningkatkan pertahanan sistem imuniti.
Jadi jom dapatkan Noir Vita Living dari ejen/stokis berhampiran anda sekarang.
Harga: RM69
Isipadu: 60 tablets

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

1 1

Pakai sunscreen atau sunblock dengan amaun yang betul!
.
Hi #NoirGirls! .
Hari ini kita nak kongsikan amaun yang betul jika nak pakai sunscreen atau sunblock
.
Berapa banyak nak pakai sunscreen/ sunblock ni?
Sebenarnya dua jari atau ยผ sudu kecil. Sunscreen / sunblock tak boleh pakai sikit sikit, sebab nanti tak dapat protection yang secukupnya
.
Satu lagi, jangan lupa reapply setiap 3-4 jam
.
Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/
.
Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

44 13

Pentingnya Gunakan Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula Sebagai Pelembap Untuk Kulit Wajah Setiap Hari

Penggunaan pelembap sangat penting. #NoirGirls mesti dah tahu kan tentang itu?
Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula ada banyak khasiat kepada kulit kita. Contohnya, snail secretion filtrate. Dekat Korea, ingredient ini sangat lah popular. Memang terbukti keberkesanan siput dalam skincare. Selain itu ada juga niacinamide, chamomilla flower extract, cucumber extract dan banyak lagi.
Untuk dapatkan kulit wajah yang lebih sihat, dapatkan Noir Whitening Gel Hydrant Advanced Formula dari ejen/stokis berhampiran anda.
Harga: RM129
Isipadu: 30g .
Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

8 1

Hi #noirlovers
.
Noir ready stock๐Ÿ“ฆ
.
sekejap saja ni licin balik๐Ÿ˜Š
.
Pertanyaan๐Ÿ‘‡
https://noirstokispenampang.wasap.my
.
Jom order๐Ÿ‘‡
https://naktukarkenoir.wasap.my/
.
๐Ÿš—COD Luyang/Penampang/Kota Kinabalu
โœˆPost seluruh Malaysia
.
#teamwel #teamNPsabah #noirgirls #noirlovers #noir #inspirasibersamanoir #iAmaBillionaires #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
#teamnoirborneo #noirskincare
...

3 1

Esok Hari Terakhir Untuk Peraduan Scan dan Menang

Pada sesiapa yang belum berpeluang untuk membeli Pure White Combo atau Noir Vita Living dan memenangi hadiah produk Noir berharga rm500; jangan risau!
Peraduan masih berjalan dan esok merupakan hari terakhir untuk peraduan ini.
Lihat pada stiker hologram yang berada di produk anda sekarang. Selepas itu, Scan QR code tersebut dan anda berpeluang untuk memenangi hadiah produk Noir bernilai RM500!

Lebih banyak anda beli, lebih tinggi peluang untuk menjadi pemenang tempat pertama!

Jom beli, scan dan menang sekarang di Noir Health and Beauty!

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

2 0

Make up bercapuk...
Muka tak glowing..
Kulit muka kering.. Sedih kan๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”
Hilang mood kalau nak ke mana mana.. Pakai jerr face mist by Noir punya.. Selesai masalah..
Spray spray dah glowing..
Best ke best?

Jom dapatkan dari Kak Mimi๐Ÿ˜˜
.
๐๐จ๐ข๐ซ ๐๐ซ๐ž๐ฆ๐ข๐ฎ๐ฆ ๐‡๐š๐ฅ๐š๐ฅ ๐’๐ค๐ข๐ง๐œ๐š๐ซ๐ž
ยฐ๐๐„๐ŸŽ๐Ÿ•๐Ÿ‘ยฐ๐ŸŒน๐“š๐“ช๐“ด ๐“œ๐“ฒ๐“ถ๐“ฒ๐ŸŒน
๐๐จ๐ข๐ซ ๐–๐ก๐ž๐ซ๐ž ๐๐ž๐š๐ฎ๐ญ๐ฒ ๐๐ฅ๐จ๐ฌ๐ฌ๐จ๐ฆ๐ฌ
๐๐€๐๐ƒ๐€๐‘ ๐’๐”๐๐–๐€๐˜ ๐’๐”๐๐€๐๐† ๐”๐’๐‰
www.wasap.my//60182221677/NoirProduct
๐Ÿ“ฎPos Seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿš˜ COD Bandar Sunway Subang Jaya USJ Puchong
.
#Noir #Noirgirls
#NoirBandarSunway
#NoirSubangJaya
#NoirSubangJayaUSJ
#TeamNoirStokisShahAlam
#TeamCikdaAwesome
#AgentBandarSunwaySubangJayaUSJ
#InspirasiBersamaNoir
#NPPSelangor #Teamcikya
#TeamCikyaRare
#iAmabillionairesNoir
#Jutawan2020 #KKRJ
#BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
#NoirSayangAnda
#TogetherWeCare
...

4 0

Membina Kolagen semulajadi Dengan Noir Vita Living
Tahukah anda yang badan kita ada kolagen tetapi berkurangan apabila umur kita semakin meningkat?
Jadi dengan mengamalkan Noir Vita Living, anda boleh tingkatkan kolagen yang makin berkurangan di dalam tubuh badan. Apabila kolagen dalam badan sudah di tingkatkan, ia juga mampu meningkatkan pertahanan sistem imuniti.
Jadi jom dapatkan Noir Vita Living dari ejen/stokis berhampiran anda sekarang.
Harga: RM69
Isipadu: 60 tablets

http://www.wasap.my/601151570885/0165520071/DmNoir

Ingat NOIR, Ingat Madammu.

#noir
#beautifulblossomyou #noirsumberinspirasianita
#noiragentlahaddatu
#teamliana
#noirteamBorneo
#iAmaBillionairesNoir
...

1 0

Pakai sunscreen atau sunblock dengan amaun yang betel!

Hi #NoirGirls!
Hari ini kita nak kongsikan amaun yang betul jika nak pakai sunscreen atau sunblock.
Berapa banyak nak pakai sunscreen/ sunblock ni?
Sebenarnya dua jari atau ยผ sudu kecil. Sunscreen / sunblock tak boleh pakai sikit sikit, sebab nanti tak dapat protection yang secukupnya.
Satu lagi, jangan lupa reapply setiap 3-4 jam.
Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

4 0

Assalamualaikum & salam sejahtera semua. Madam harap semua sihat ๐Ÿ˜ŠSeperti yang korang tahu account instagram madam kena hack bulan lepas dan sampai sekarang tak dapat lagi ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ โฃโฃ
โฃโฃ
So madam ambik keputusan untuk buat account baru. Sesiapa yang follow dekat account madam yang lama boleh unfollow dan follow account baru madam eriyca.baiduriโฃโฃโฃ
โฃโฃโฃ
Untuk meriakan pembukaan account baru madam, madam nak buat giveway ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ madam nak bagi duit raya advance sebanyak RM500. Hehehehe nak duit raya tak? Okay rules dia simple jer.โฃโฃโฃ
โฃโฃโฃ
1) Follow eriyca.baiduriโฃโฃโฃ
2) Tag 3 rakan korangโฃโฃโฃ
3) Share post ni dekat insta-story korangโฃโฃโฃ
4) Dan komen โ€œSaya dah follow madam ๐Ÿ’œโ€ โฃ
โฃ
Cukup 2000 komen madam akan pilih pemenang. Untuk menentukan pemenang madam akan pakai tools yang akan randomly pilih username.โ€จโ€จMudahkan? so apa tunggu lagi start tagging ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โฃ
.โฃ
.โฃ
#ladynoirmalaysia #madammu #noir โฃโฃโฃ
#beautifulblossomyou #noirsumberinspirasiwanita
...

692 678

Rawat Luka Jerawat Dengan Menggunakan Noir Skin Refining Essence

Korang nak tips tak cara merawat luka jerawat dengan hanya menggunakan Noir Skin Refining Essence? Tips ni madammu yang kongsi tau.
Caranya ialah, selepas selesai membuat skincare routine, letakkan beberapa titis Noir Skin Refining Essence ke atas cotton pad, dan lekatkan pada luka jerawat selama 20 minit. Tips ini boleh dilakukan berulang kali.
Dalam masa yang singkat, korang boleh tengok luka jerawat semakin elok dan kurang merah. Selamat mencuba!
Nak dapatkan Noir Skin Refining Essence, hubungi ejen/stokis berhampiran anda.

Harga: RM89
Isipadu: 30ml

Ingat NOIR, Ingat Madammu.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

0 0

Membina Kolagen semulajadi Dengan Noir Vita Living .
Tahukah anda yang badan kita ada kolagen tetapi berkurangan apabila umur kita semakin meningkat? .
Jadi dengan mengamalkan Noir Vita Living, anda boleh tingkatkan kolagen yang makin berkurangan di dalam tubuh badan
.
Apabila kolagen dalam badan sudah di tingkatkan, ia juga mampu meningkatkan pertahanan sistem imuniti
.
Jadi jom dapatkan Noir Vita Living dari ejen/stokis berhampiran anda sekarang
.
Harga: RM69
Isipadu: 60 tablets
.
Layari laman web Noir untuk maklumat lanjut https://www.noirbeautyworld.com/
.
Ingat NOIR, Ingat Madammu
.
#Noir #BeautifulBlossomYou #NoirSumberInspirasiWanita
...

58 20
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Login with Social Media

Already got an account?

Categories

Open chat
Need Help?
Hello! Can we help you?