Berwarna biru kehijauan, kristal malachite telah lama dikenalpasti keupayaannya untuk menyahtoksik. Malachite adalah mineral kristal yang berharga untuk kulit anda, dengan komposisi kimia yang merangsang pengeluaran kolagen, meningkatkan keanjalan dan berperanan dalam anti penuaan. Kaya dengan nutrien kuprum, manfaat Malachite adalah untuk melindungi struktur sel. Oleh itu, ia dipilih dengan teliti untuk menguatkan pertahanan semula jadi kulit.

Kuprum juga terlibat dalam sintesis keratin, protein yang membantu mengekalkan air di lapisan paling luar epidermis. Ciri-ciri kedutan pada permukaan wajah dan dehidrasi dipenuhi. Oleh kerana Malachite melindungi daripada radikal bebas, dalam jangka panjang ia akan mewujudkan halangan pada kulit yang lebih kuat dan mengurangkan tanda-tanda penuaan.

Malachite diekstrak dengan menggunakan proses khas untuk menjadikan ia sebagai bioavailable dan untuk mengekalkan pH yang tepat untuk kulit. Mineral ini berfungsi paling baik sebagai antioksidan untuk melindungi kulit daripada kesan alam sekitar, seperti asap, pencemaran, sinar UV, dan ozon. Pada masa yang sama, ia membersihkan dan membersihkan kulit dengan cantik.

Nota: Kelebihan anti-penuaan, penghidratan dan anti-oksidan

Close My Cart

Recently Viewed

Close
Close

Close
Categories